Nordvestjysk Flugtskydningscenter er en selvstændig forening med nær kontakt til jagtforeningerne.

NFC varetager lerdueskydningen her på egnen. Her er der alm. jagtskydning,  jægertrap samt skeet bane. Der er planer om en sporting bane.

Banen er beliggende på Hjardemålvej 215, 7700 Thisted.

Se den nye bestyrelse HER

Se 2021 programmet Her

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling d. 29.09 2021 , se nærmere her.

Se de nye vedtægter til afstemning her

Kommende arrangementer:

Firma- Holdskydning:  Vi starter  d.02.08 kl.18. -21. med tilmelding på dagen. Derefter er det d. 09.08,  16.08,   23.08  med afslutning  og pokaloverrækkelse d. 27.08 kl 17.30 hvor der kan bestilles smørrebrød.

.

Opslag firmaholdskydning HER

Regler for firmaholdskydning HER

Bestilling af arrangementer: Ring eller skriv til formand Ole Nørgaard

NFC. håber snarest at få oprettet en hjemmeside, indtil da vil NFC`s bestyrelse  forsøge at holde medlemmerne orienterede via denne side samt på Facebook.

På generalforsamlingen i NFC d. 28.06 2021 besluttede den siddende bestyrelse ikke at modtage genvalg, der blev derfor valgt en ny bestyrelse med 7 medlemmer . Grunden til at alle var på valg, var at der ikke kunne afholdes generalforsamling i 2020 pga. Corona.

Der venter et stort arbejde med alt få alt det praktiske til at fungere som tidligere, men med lidt tålmodighed så kommer alt forhåbentlig på plads snarest og vi kan begynde at informere om hvad der kommer til at ske.

Vi søger interesserede medhjælpere til at passe banen på skydedage. Ring/ skriv og meld jer til hos formand Ole Nørgaard.