Riffel banen er midlertidigt lukket af politiet og vi skal have en ny tilladelse, det tager lidt tid, men vi håber vi er klar til efteråret.

Der må dog skydes med salonriffel, pistol og sortkrudt.

Banen ejes og drives af Nordvestjysk jagt og Skydecenter www.njsoesterild.dk

Riffelbanen er beliggende Hjardemålvej 215 , 7700 Thisted.Samme sted som lerduebanen. Se kørselsvejledning her

Der er hvert forår og efterår arrangeret indskydning af riffel samt salonriffel til rågereguleringen.

Der kan skydes med alle gængse jagtriffelkalibre på 100 m og kortere afstande.

Der blev i foråret 2011 uddannet 15 riffelinstruktører på et kursus som Thisted jagtforening arrangerede og afholdt på vores “egen” bane , heraf 4 fra vores forening. Vi skulle således være istand til fremover at tilbyde lidt mere aktivitet.

Banen kan evt. ekstaordinært åbnes efter aftale med Jørgen Pedersen tlf.  26201470 som så finder en instruktør som det er påkrævet er til stede under skydningen.

Man kan også henvende sig direkte til nedennævnte instruktører som så koordinerer det og evt. samler flere interesserede.