KURSUS I VILDTSYGDOMME OG HYGIEJNE.

ONSDAG DEN 4.MARTS 2015 KL. 18.00 – 22.00, PÅ ØSTER JØLBY SKOLE, POULSEN DALSVEJ 4, 7950 ERSLEV.

Kurset opfylder lovkravene i EU-forordning, og giver autorisation til videresalg af større vildtmængder til vildthåndteringsvirksomhed.            Efter kurset skal kursisten have kendskab til bl.a vildtlevende vildts normale anatomi, fysiologi og adfærd. Unormal adfærd, sygdomme og miljøforurening, som kan påvirke menneskers sundhed, hvis vildtet spises. Hygiejnebestemmelser og korrekte metoder til håndtering og transport efter aflivning af vildtlevende vildt. Lovgivning og administrative bestemmelser om dyre- og folkesundhed og hygiejne i forbindelse med afsætning af levende vildt.

Prisen er 600 kr som inkluderer forplejning.

Max. 25 kan deltage. KUN få pladser tilbage.

JAGTTEGN SKAL MEDBRINGES !

Solbjerg & Omegns Jagtforening står for arr.

Mere information og tilmelding hos Kim Fredholm på tlf 51 74 27 34         eller mail fredholm@karby.dk

Skriv et svar